Nyttige lenker

Her får du nyttig informasjon om de nye byggereglene, bygningsteknikk, produktinforasjon og godkjenning av foretak. Her finner du alle firmaer med sentral godkjenning.

Statens Bygningstekniske etat

Her finner du nyttig informasjon om rentebetingelser og lånebetingelser for kjøp av ny bolig, brukt bolig og til utbedring av gammel bolig. Videre finner du brosjyrer som kan bestilles. Siste nytt fra Husbanken ligger alltid her.

Husbanken

Her finner du kontinuerlig oppdatert informasjon og de siste nyheter fra byggforsk som f.eks. siste nytt, svartjenesten, publikasjoner og nyttige lenker.

Byggforsk

Dette er Norges største møteplass for bygg og anlegg på Internett med nyheter, informasjon, samt markedsføring av produkter og tjenester.

BA-torget

Her finner du nyttig informasjon om kjøp og salg. Herfra kan du laste ned kontrakter og faktablader, deriblant ett om plikter og rettigheter for forbruker i henhold til den nye bustadsoppføringslova.

Forbrukerrådet

Her er en side fra boligprodusentenes forening (tidligere THL) som informerer om dens arbeid og prosjekter for bransjen. Mange av disse prosjektene deltar Mesterhus aktivt i. For den nysgjerrige finnes også lenker til noen av våre konkurrenters hjemmesider.

Boligprodusentene

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *