Om oss

Vi er din lokale leverandør av Mesterhus, I tillegg arbeider vi med eiendomsutvikling og andre byggeprosjekter. Enten du trenger tomt, ferdig hus eller vil bygge ditt eget – vi lover at du får det som avtalt. Å bygge et hjem er å forvandle en drøm til virkelighet, og du må bruke både hode og hjerte. Da er trygghet og kvalitet i høysetet. Som byggmesterfirma setter vi vår stolthet i tradisjon, fagkunnskap, seriøsitet og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen. Vi er engasjerte fagfolk som streber etter å finne den optimale løsningen til våre kunder. Vi vil skape ditt drømmehus – akkurat slik hjertet begjærer.

Bjørn Døsen AS ble etablert i 2003, og er en byggentreprenør med base i Os utenfor Bergen. I tillegg til skreddersydde boligleveranser som forhandler for Mesterhus, har vi bred erfaring innen tomteutvikling og boligbygging i egen regi. Alle våre hus er basert på innendørs elementproduksjon, og oppføres av faglærte tømrere. Vi har også egne samarbeidspartnere for grunn – og betongarbeid, maler og flis. Kombinert gir det oss bedre kontroll over byggeprosessen og kunden det beste produktet. Vi er din lokale husbygger, og vår erfaring er din trygghet.

Vi vet at godt omdømme skapes gjennom stor tillit. Vi har som målsetning å bygge gode relasjoner og utvikle langsiktige samarbeid med våre kunder. Vårt mål er å hjelpe deg å oppfylle boligdrømmen. Derfor inviterer vi til nært samarbeid når du skal investere i ny bolig. Vi gir profesjonelle råd og personlig veiledning som gjør det enklere å velge riktig – både med hensyn til stil og løsninger. Kom til oss med dine idèer, så tilpasser vi huset slik du vil ha det. Enten du vil ha det enkelt eller ekslusivt – det blir som avtalt.