Tjenester

Kvalitet, kunnskap og erfaring

Vår grunntanke er å bygge hus av ypperste kvalitet, levert av oss som lokal byggmester, og forankret i håndverkstradisjon og fagkunnskap. Vi har som målsetning å bygge gode relasjoner og utvikle langsiktige samarbeid med våre kunder og samarbeidspartnere. Vi bistår med prosjektering sammen med våre oppdragsgivere slik at vi sammen når et felles mål om leveringstid og kvalitet innenfor satt kostnadsramme.

Når du velger Bjørn Døsen AS kan du være trygg på at du får god oppfølging, seriøsitet og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen.

Våre tjenester innbefatter både ferdighus, arkitekttegnede hus, boliger i egen regi, tomteutvikling og prosjekter. Vi hjelper deg selvsagt også med byggesøknaden.

Uansett boligprosjekt – ta dine ideer og tanker med til oss, og vi hjelper deg til ferdig drømmehus!

383063_10151573575821900_1584644324_nVi er din lokale leverandør av Mesterhus

Mesterhus har lenge vært landets største leverandør av ferdighus, og representerer en høy grad av nytenkning innen husbygging og produktutvikling mot kundetilpassede hus. Mesterhus har utviklet hus som folk kan bo i, trives i og kjenne seg igjen i. Alle Mesterhus sine husmodeller kan tilpasses etter dine individuelle behov. Ønsker du for eksempel å flytte en  lettvegg, eller utvide huset litt kan dette i de fleste tilfeller gjøres uten problemer. Fortell oss hva din boligdrøm er, og vi hjelper deg å realisere den.

 

Våre dyktige samarbeidende arkitekter kan tegne for deg

Ønsker du å tegne om et ferdighus, har egne skisser eller vil ha helt nye ideer fra oss? Drømmer du om en moderne bolig med spennende elementer, eller et tradisjonelt hus med lune detaljer? Uansett hva du drømmer om – vi hjelper deg mot ferdig prosjekt. Vi har lang erfaring i boligutvikling, og våre samarbeidene arkitekter tegner huset slik du vil ha det.

 

h1Boliger i egen regi

Vi fører også opp nøkkelferdige boliger i egen regi. Det betyr at vi jevnlig har planlagte boliger/boliger under oppføring for salg. Se oversikt på hjemmesiden for aktuelle prosjekter.

 

Hovlandfeltet Tomteutvikling

Vi har tomter for salg i Os kommune. De byggeklare tomtene vil du finne en oversikt over på hjemmesiden under «Til salgs». Vi har imidlertid flere tomter under utvikling, så finner du ikke det du leter etter anbefaler vi deg å ta kontakt med oss for mer informasjon.

 

ScreenHunter_02 Aug. 11 14.10 Prosjekt

Vi deltar som leverandør av byggtjenester i flere prosjekt. Aktuelle prosjekter vi har deltatt/deltar på er for eksempel ByggConcept AS sine prosjekt i Halhjemsmarka og Lekvenmarka, samt Skagetjernsveien i Blomsterdalen for Boliggruppen AS.

 

Skifte tak eller kledning

Vi skifter tak eller kledning på din bolig, eller i borettslag. Ta kontakt for befaring.