Solrik tomt med flott utsikt

Solrik tomt Lepsøyvegen

Solrik tomt med flott utsikt i barnevennlig område i Lepsøvegen/Nore Neset.

BELIGGENHET
Tomten ligger fint til i landlige omgivelser, sørvestvendt med svært gode solforhold og utsikt. Området rundt tomten er rolig, og består av et mindre boligfelt i en gate uten gjennomgangstrafikk. Det er kort vei til både sjø og turområder, og det er gangavstand til barne- og ungdomskolen på Nore Neset, barnehage og nærbutikk.

Fra eiendommen er det kort vei til det meste av servicetilbud, med ca 5 km til Os sentrum. Det er også kort vei til E39, og når den nye veien mellom Os og Bergen står ferdig, vil kjøretiden til Bergen bli betraktelig mindre.

ADKOMST
Fra Os sentrum følger du E39 i retning Halhjem, og ta så avkjørsel til høyre i retning Lepsøy. Følg denne veien til du passerer Hagavik Hjemmebakeri, og følg veien rett frem forbi bakeriet. Følg Lepsøyveien til du kommer til en gul garasje ved en avkjørsel på høyre side i en nedoverbakke. Her tar du inn til høyre og kjører oppover til du kommer til et hvitt hus på venstre side. Ta avkjørselen til venstre like etter dette huset. Tomten ligger i enden av denne veien.

NÆROMRÅDET/FASILITETER
Like i nærheten ligger Hagavik Hjemmebakeri, hvor du kan kjøpe fersk bakst til frokosten og en del dagligvarer. Det er ca 5 km til Os sentrum, med alt av fasiliteter. I Os finner du både dagligvare, restauranter, apotek, bibliotek, treningssentre, frisører, vinmonopol, off. helsetjenester, kommunetorg mm. Her er også Oseana Kulturhus med kunstutstilling, forestillinger, kino, konserter og restaurant. Amfi handlesenter med 40 butikker ligger like utenfor Os sentrum.

Nore Neset barne- og ungdomsskole ligger i gangavstand, og det samme gjør barnehage. Her er det også aktivitetshus og fotballbaner, idrettshall og ballbinge.

I nærområdet er det populære turstier, for eksempel til Liafjell med flott utsikt over Os og omegn. Det er kort vei til sjø, og flere populære badeplasser i nærheten.

VANN OG AVLØP/VEI
Privat stikkvei til offentlig vei. Felles forpliktelser.
Eiendommen vil bli koblet på offentlig vann via private stikkledninger.
Eiendommen vil ha avløp til felles privat Biovac-anlegg.

AREAL
Tomtens areal vil bli ca. 540 m2. (Det vil bli foretatt en deling av tomten ved byggesak, da litt av tomten skal føres over på nabo – se merket strek i kart).

Pris kr. 1 200 000.- + omkostninger

Det tilhører byggeklausul på tomten. Det betyr at det er kun bolig levert av byggm. Bjørn Døsen AS som kan føres opp på tomten. Byggherre står selvsagt fritt til å velge type bolig, enten det er et av de mange husene fra våre kataloger, et hus etter egne ideer, eller et hus utarbeidet av vår arkitekt.

 

Se kart over området, lenke til PDF-fil