til top
  • Elementproduksjon

Elementproduksjon

Ferdige byggelementer gjør byggetiden kortere og huset tett og tørt på kortere tid! Bruk av elementer er en smart måte å strømlinjeforme prosjektet på.

Å kunne starte byggingen tidligere, mens det fremdeles legges betong og fundament er naturligvis en stor fordel når man har et trangt tidsbudsjett – enten det er snakk om en enebolig eller en større prosjektleveranse.

Vi har produksjonslokaler som lar oss produsere ferdige elementer under tørre og stabile forhold. Elementene leveres til byggeplass og løftes på plass av vår kranbil.

Dette gjør at det tar mye kortere tid å få huset tett, og reduserer tiden det tar å få bygget tørt – noe som sparer tid, spesielt  i vår ganske så fuktige landsdel.

Vi produserer flere typer elementer i våre produksjonslokaler:

  • Ferdige yttervegger – med GU-gips og tape for vindtetting, komplett med lekter, kledning og musebånd. Vinduer monteres også dersom de ikke er for store – ellers monteres de på byggeplassen i ferdig utsparing.
  • Skjerm- og støyvegger i solid utførelse, godt egnet til demping av bilstøy.
  • Vi kan også produsere ferdige bjelkelag, men dette er noe vi typisk velger å gjøre på byggeplass. 

Hjelp til utregning

Kjøper du ferdigelementer av oss, bistår vi deg med å finne en hensiktsmessig løsning for oppdeling av elementene. Lengden på veggelementene våre kommer i opp til 12 meters lengde, da dette er den størrelsen som lar seg transportere og løftes på plass med vår kranbil.