til top
  • Energirådgivning

Energirådgivning

Høye strømpriser og større krav til miljøvennlige boliger, gjør at mange velger å oppgradere boligene sine. Vi tilbyr energirådgivning og utfører smarte energitiltak som kan spare deg for penger og øke verdien til boligen din. 

Vår energirådgiver, Robert Solberg, kommer hjem til deg og kartlegger tilstanden på boligen din, gir den et energimerke og lager en plan med tiltak som vil redusere energibruken. Så vurderer vi sammen hvilke tiltak du bør og har muligheten til å gjennomføre.

Vi kan også hjelpe deg med å søke om støtte hos Enova. Du får inntil 5000 kroner i støtte fra Enova for selve energirådgivningen, uavhengig av om du gjennomfører tiltak. Så vil det være ulike summer du kan få igjen, avhengig av hvilke tiltak du velger å utføre.

Du kan få inntil 150 000 kroner i støtte fra Enova om du oppgraderer hele bygningskroppen, som vil si skallet av boligen. Støttebeløpet avhenger av hvilket nivå du oppgraderer til. Du kan blant annet få støtte til solcelleanlegg, installasjon av balansert ventilasjon, etterisolering og bytte til lavenergivinduer.


Få et bedre inneklima og spar penger med smarte energitiltak.

 

Kontakt vår energirådgiver, Robert Solberg: 

E-post: rs@dosen.no
Telefon: 907 94 511